pondělí 1. června 2015

A bude tam to sluníčko?

Ha. Maturita udělaná, se spolužáky důstojně rozloučeno a tři měsíce volna přede mnou. Neuvěřitelné. Ze všech stran slyším jen to, jak jsou té mé nejdelší prázdniny života, jak už nikdy nebudu tak volná a jak si mám užívat. A tak tu sedím a snažím se, fakt se snažím něco dělat, teda vlastně nic nedělat. Vůbec to nejde.

Takže se jen tak převaluju a snažím se nemyslet na to, že za tři měsíce odlétám. 13. září, pokud chcete být přesní. Do té doby potřebuji zařídit ubytování, udělat jazykové zkoušky, nahlásit se pojišťovně, najít tady brigádu, přednajít si brigádu tam... a tímhle má excelová tabulka plná povinností do odletu., která si v paměti počítače nárokuje stále více a více místa, spíše začíná. Takže zatím mi přijde neuvěřitelné, že bych za pár měsíců, které nepochybně tak nějak proplujou kolem mě a ještě stihnu splnit prvních pár položek z mého prázdninového bucket listu, měla začít balit a vyrazit na své zatím největší životní dobrodružství.

Samozřejmě, že se těším. Teda vždycky až ve chvíli, kdy přestanu ignorovat to, že mám jít do země, v kterém se mluví řečí, kterou sem mluvila prozatím jen vzácně (nic proti hodinám angličtiny :D), kde mám navíc v tomhle jazyce něco studovat a žít normální život. Teda né, že by ten život někdy normální byl. Takže to po něm nemůžu chtít asi ani nadále. Ale ano. Je toho tolik, čeho bych se měla bát, že už se jen těším. A popravdě. Nemůžu se dočkat!!!

5 komentářů:

  1. Nemůžu se dočkat článků, které budeš psát, až budeš na místě :)

    OdpovědětVymazat
  2. A kam nakonec jdeš? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj gratuluju k úspěšnému složení maturity :), taky už to mám za sebou a v září odlétám do Aberdeenu. Nevíš jak to je s tím SAAS do kdy se tam musí zaregistrovat atd. z těch jejich stránek jsem toho moc nevyčetl, mají tam zastaralé datumy mi přijde.. :/

    OdpovědětVymazat
  4. Glasgow je super, byla jsem tam minuly tyden :) jen do toho ! já jdu US a za rok chci do Londyna :3

    OdpovědětVymazat